Welkom bij Omni - all around food

Zomersluiting 2022
Op woensdag 24 augustus zijn we er weer. Graag tot dan!


Omni is een deli, micro bakery en lunchcafé in één. Wij werken met lokale en biologische ingrediënten, voornamelijk uit Groningen en omstreken, waarmee we ambachtelijke producten van hoge kwaliteit maken. Onze passie ligt in het opbouwen en delen van vakmanschap en kennis. Met als doel om bij te dragen aan het behoud van verschillende lokale ingrediënten en het maken van nieuwe producten.

Naast onze focus op duurzame inkoop concentreren we ons op de bereiding van gezonde en lekkere producten, zonder toevoegingen. Al onze gerechten en broodjes zijn huisgemaakt, op onze eigen locatie, om de kortste weg van veld naar tafel te garanderen. We hebben direct contact met boeren, telers, kaasmakers en andere specialisten om de beste lokale producten tegen een betaalbare prijs te kunnen bieden.

Onze werkwijze is persoonlijk en bewust. We nodigen je graag uit om langs te komen en een kijkje te nemen. Heb je vragen over onze producten of eventuele mogelijkheden? Maak vooral een praatje met ons. Dat vinden we leuk en ervaring heeft ons geleerd dat in overleg bijna alles mogelijk is.

Deli - Micro Bakery - Lunchcafé

Onze winkel en café zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 18:00 uur. Middenin het Ebbingekwartier hebben we een rustig terras voor de deur en een gezellig café achterin de winkel.  

uit de winkel

uit het café

Catering

Cadeau momenten

Van brood tot cake, van ontbijtpakket tot borreltas

Onze vers gemaakte producten voor thuis, op je werk of als cadeau voor vrienden. Je kunt nu online je bestelling doen en deze ophalen of laten thuisbezorgen. Zie onze bestelpagina voor meer informatie.

Van soep en salade, tot tosti en tartine

We verwelkomen je graag in ons café of op ons terras, op loopafstand van de binnenstad. Je kunt ook even bellen en je bestelling afhalen. Voor lunchbestellingen van meer dan 6 personen, vragen we je om voor 10 uur 's ochtends te bellen, zodat we kunnen zorgen dat het op tijd voor je klaarstaat.

Voor groepen van 6 tot 60 personen


Met veel plezier verzorgen we de catering voor je vergadering, bedrijfsuitje, verjaardagsfeest of wat voor evenement(je) je ook graag lekker aankleedt. Bel ons om de mogelijkheden te overleggen.

Van kerstpakket tot picknickmand


Met de producten uit onze winkel en/of keuken maken we prachtige en heel lekkere pakketten. Zo leveren we kerstpakketten, goodie bags, picknickmanden en alle andere mogelijke culinaire aankleding. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

No items found.
No items found.

Dessert

Bread

No items found.
No items found.

Madeleines

Plak wortel-walnootcake

Halve wortel-walnoot cake (ruim 6 plakken)

Chocolate chip cookie

Desembrood

Desembrood klein

Bestel

or

No items found.

"You don't need a silver fork to eat good food"

- Paul Prudhomme -

Nieuws

Try out this recipe for a great meal at home

Have you ever wanted to pimp-up your pasta sauce for a quick and easy meal with a wow factor? Well, we can help you with that. Follow this..

Read more

How to open when the whole world is closing down?

The ever changing rules made us ever changing, so far! It has not been easy to open Omni just as the whole world went on lockdown.

Read more

Adres

Openingstijden

Omni - all around food
Korenstraat 2
9712 LX Groningen

Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00

Je kunt gemakkelijk, dichtbij parkeren in de
Parkeergarage Boterdiep

Plan je route