top of page

over omni

Passie voor eten

Wij zijn Dorien en Monique. Beiden worden we gedreven door een diepe passie voor eten, van de inkoop en productie tot het delen ervan met anderen. Samen runnen we sinds juni 2019 het terras van de theeschenkerij in de Prinsentuin Groningen. In maart 2020 openden we onze eetwinkel en lunchcafé OMNI - all around food in de Hortusbuurt- Ebbingekwartier in Groningen.

Lokale producten

OMNI komt voort uit de wens om lekker en gezond kwaliteitsvoedsel te eten, gemaakt van lokale producten, met respect voor mens, dier en milieu. Ons doel is om kennis, vakmanschap en sociale betrokkenheid bij de productie van ons voedsel te behouden en toegankelijker te maken voor iedereen. Daarom bouwen we relaties op met onze producenten, zodat we weten hoe ze werken, wat er in het seizoen is en wat er speelt. Zo kunnen we werken met echt verse ingrediënten, voor een eerlijke prijs.

Rio de Janeiro

We zijn begonnen in Rio de Janeiro met de productie van verse worst, paté, ham en andere charcuterie. We verkochten deze online en op de straatmarkten voor lokale producenten van Junta Local, evenals aan verschillende restaurants. Wonend op een boerderij in de bergen ten noorden van Rio, zijn we ook begonnen met het produceren van siropen, cakes en andere lekkere producten van eigen en lokaal, biologisch geteelde ingrediënten.

Terug naar Groningen

Na vijf succesvolle jaren in Rio de Janeiro was het tijd om terug te keren naar Groningen, waar Dorien haar roots heeft. De rest is geschiedenis.

DvhN_lokaalenmeerketens_OMNI_jan2023.png

omni in het dagblad van het noorden

Januari 2023

omni op Indebuurt.nl

April 2022

omni op sikkom.nl

Maart 2022

bottom of page