
microbakkerij DELI
Catering
microbakkerij
In onze microbakkerij bakken we met liefde en vakmanschap 100% desembrood, cake, cookies en quiches. Al onze producten worden handgemaakt met biologische en, waar mogelijk, lokale ingrediënten, zonder toevoegingen. We bakken ons brood van lokale granen in een duurzame, traditionele steenoven. Dit zorgt voor een unieke smaak en kwaliteit, kom langs en proef het verschil!
Van woensdag tot en met zaterdag ligt ons desembrood vanaf 10:00 uur in de winkel, evenals onze cookies, madeleines, cakes en quiches. Daarnaast bakken we brood en patisserie voor restaurants, winkels en particulieren.
Hier is ons brood te koop:
BroodNodig, dinsdag, vrijdag en zaterdag op de Vismarkt in Groningen
Bioschuur in Meeden en in Winschoten
En hier kun je in Stad ons brood en patisserie proeven:
Restaurant Sepia
Vin Natuur Wine Bar
Le Marronnier
Revista Coffee
Gebrand en Bakker
Broodassortiment
Iedere week bakken we verschillende soorten desembrood, waaronder Blond, Meergranen, Deense rogge en Baguette. Ook bakken we wekelijks Jerommeke, ons glutenvrije brood. Per dag verschilt ons aanbod, om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen aanbieden.
Voor meer informatie over ons bakschema kun je bellen of je kunt gezellig langskomen voor een volledige uitleg.